HĂISAN Angel-Alex
Provocări în sistemul educaţional: menţinerea unui stil de viaţă sănătos prin educaţie fizică în situaţii pandemice

 
  PEDAGOGIE ŞI ŞTIINŢELE EDUCAŢIEI
   
  978-606-37-2016-1
  2023
 
  SOLD OUT
  pcs. add to cart
   
SUMMARY:

Originalitatea lucrării este dată de însuși contextul fără precedent în care s-a desfășurat cercetarea coroborat cu domeniul vizat. Inexistența unor protocoale în aceste situații critice pentru anumite domenii a făcut posibilă această cercetare.

Necesitatea de a găsi soluții imediate la probleme noi reprezintă motorul cercetărilor aplicate, iar în aceste condiții identificarea unei modalități de a interacționa cu studenții, de a transmite cunoștințele, de a cuantifica munca depusă, de a oferi sprijin, devine stringentă și orice persoană implicată în domeniul său de activitate va conștientiza că orice este mai bun decât nimic. Astfel, în loc să optez pentru varianta ușoară, mi-am dorit să profit de ocazie și să dezvolt noi metode.

Cel mai mare câștig al acestui demers a fost crearea unei comunități în jurul unui subiect, în cazul nostru educație fizică, care a contribuit la crearea unui sentiment de apartenență și oferirea unui sprijin necondiționat într-o perioadă critică pentru persoanele implicate și într-un context aparte.

Duplicate entry '11296172-editura' for key 'PRIMARY'